Αγγελική Λαλαγιάννη

Αγγελική Λαλαγιάννη

IDME | Yoga & Movement Teacher

6937463812
info@yogala.gr

Το όραμα μου | mind-body connection

Ως δασκάλα γιόγκα και κίνησης στόχος μου είναι να δείξω στους μαθητές μου ότι υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στην υγεία, την ευτυχία και την πληρότητα και περνά μέσα από την σύνδεση με το σώμα μας. Κάθε στιγμή μας ενημερώνει για το πώς νοιώθει, πως βιώνει το σώμα τα όσα του δίνουμε – ερεθίσματα, σχέσεις, σκέψεις, δραστηριότητες – και συχνά όταν παρουσιάζεται η ανάγκη για βελτίωση είτε αναβάλλουμε τις αλλαγές είτε αγνοούμε τα σημάδια εντελώς.

Μαζί μαθαίνουμε πως μέσα από την βιωματική κίνηση (embodiment) εδραιώνουμε έναν ουσιαστικό διάλογο με το σώμα και τον νου αποκτώντας δύναμη και αυτογνωσία στην πρακτική μας, ώστε σταθερά και μεθοδικά να μεταμορφώσουμε όσα το σώμα χρειάζεται και να ξεκινήσουμε μια θεραπευτική διαδικασία για τους  πόνους, τα χρόνια τραύματα και τους προβληματισμούς που μας απασχολούν.

Μέσα από τις εκπαιδεύσεις που έχω ολοκληρώσει στο πολύπλευρο μονοπάτι της Γιόγκα, τις σπουδές μου στον τομέα των Somatics και του Bodywork και την εμπειρία μου στις τεχνικές Mindfulness και Διαλογισμού, προσκαλώ τους μαθητές μου να μπουν στην πρακτική τους με διάθεση εξερεύνησης και πίστης στον εαυτό και τις δυνατότητες τους. Τους υποστηρίζω με όλο μου το πάθος και την αφοσίωση, για να βρουν τις ποιότητες της αυτορρύθμισης και αυτόΐασης μέσα τους, καθώς παράλληλα δυναμώνουν κι εξελίσσονται.

Μου αρέσει να μελετώ και ταξιδεύω για να παρακολουθήσω σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις που αγγίζουν πολλούς τομείς  της υγείας, της θεραπευτικής άσκησης και της γιόγκα, ώστε, με χαρά και αφοσίωση να:

προσφέρω τα κατάλληλα εργαλεία σε εσάς που επιθυμείτε να εμπλουτίσετε την πρακτική σας στη γιόγκα με τα νεότερα στοιχεία από τον χώρο της κίνησης και της ανατομίας

υποστηρίξω εσάς που επιθυμείτε να εξελίξετε την πρακτική σας παρά τους φυσικούς σας περιορισμούς από τραυματισμούς

βοηθήσω να αποκτήσετε μια σταθερή πρακτική διαλογισμού και pranayama

ανακαλύψετε την δυναμική των somatics, επαναπρογραμματίζοντας τις συνδέσεις μεταξύ σώματος και νου κι έτσι να βελτιώσετε την σωματική και ψυχολογική σας κατάσταση

Action is better than inaction. Even to maintain your body, Arjuna, you are obliged to act.

― The Bhagavad Gita, Chapter 3, Verse 8.

Αγγελική Λαλαγιάννη IDME | Yoga & Movement Teacher
6937463812 |  info@yogala.gr

Συνεργάτης του Κέντρου Μαιευτικής Φροντίδας IROIS